Какви неща трябва да избягват жените по време на секс? (+18)

Всяка жена смята, че е достатъчно информирана и знае какво трябва и какво не да прави по време на секс, но има няколко неща, които честа биват забравяни. Основните неща са свързани с разговорите, понеже дамите рядко умеят да мълчат по-дълго време. Же

2011-01-05 01:22:10
Какви неща трябва да избягват жените по време на секс? (+18)
Всяка жена смята, че е достатъчно информирана и знае какво трябва и какво не да прави по време на секс, но има няколко неща, които честа биват забравяни. Основните неща са свързани с разговорите, понеже дамите рядко умеят да мълчат по-дълго време. Жените са на мнение, че щом са прекарали няколко месеца с любимия човек, те са станали толкова близки, че могат да му споделят всичко - по принцип са прави, но говоренето по време на секс трябва да се сведе до минимум и да не се обсъждат битовизми.

Романтиката, създадена в леглото, не трябва да бъде помрачавана от изрази от типа "мръдни малко", "ох, изтръпна ми ръката", "махни се, тежиш ми". Ако не ви е удобната позата, просто я сменете, но без излишни думи, за да не убиете удоволствието. Ако всеки път наблягате на една и съща поза и тя ви е писнала, не му го казвайте директно, просто тактично го помолете да пробвате с някоя друга. Не трябва да го карате да се чувства нежелан и непълноценен.

Няма нищо лошо по време на секс да изразявате чувствата си, но се старайте да не викате сякаш ви скубят косите или ви бият, защото това може да го уплаши. Другата крайност също не е за предпочитане - да седите като дърво, със затворени очи и да не издавате нито звук. Така той ще си помисли, че не ви доставя удоволствие и това ще понижи самочувствието му.

Друго, което трябва да избягвате, е да използвате зъбите си по време на орална любов. Силното хапане и дране с нокти също не са за предпочитане, освен ако преди това не сте разбрали, че си пада по по-грубите ласки.

Излишно е да се коментира, че не трябва да се бъркат имената на партньорите (това се случва често при двойките, които не са дълго време заедно или правят секс за една нощ, но такива връзки не са за препоръчване).

Забранено ви е да го питате кога най-после ще свършва и да му показвате, че вече ви е досадно да правите секс. Ако искате по-скоро да приключи актът, просто сменете позата на тази, която му е най-любима и от която свършва бързо .. просто разберете коя е тя.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия